Jak na rekonstrukci bytu 2+1 v paneláku

Potřebuje váš byt vdechnout nový život? Rekonstrukce panelového bytu bývá tak dlouho odkládána, až je najednou potřeba zasáhnout co nejrychleji. Je pochopitelné, proč se rekonstrukce bytu často odkládá – vytvoření plánu rekonstrukce, shánění architekta, dodavatelů, zajištění stěhování a likvidace starého vybavení, vyřízení potřebných povolení atd. Nechte všechny tyto starosti raději na spolehlivé firmě a užívejte si finální dílo – váš zbrusu nový byt připravený na zabydlení.

 

1. Jak se představa rekonstrukce bytu stane realitou

Aby byl výsledek rekonstrukce bytu přesně podle vašich představ, podívejte se na váš byt očima návštěvy a sepište si vše, co vám na bytu vadí a co vám tam chybí. Prohlédněte si aktuální trendy v interiérovém designu a poznamenejte si, co se vám líbí. Snažte se vytvořit co nejpřesnější popis vašeho vysněného bytu a my vám pomůžeme vše zrealizovat.

 

2. Bezplatná konzultace a vyřízení papírování pro rekonstrukci bytu

Pošlete nám poptávku rekonstrukce bytu 2+1 a my se vám co nejdříve ozveme. Společně s vámi si upřesníme požadavky, podklady a rozsah zakázky. Pokud nemáte projektovou dokumentaci, zajistíme její přípravu. Stejně tak vám zařídíme stavební povolení, ohlášení stavby, zápis změn do katastru a další nepříjemné papírování.

Pokládka dlažby | 3P Bydlení s.r.o.

 

3.Rekonstrukce bytu 2+1 cena

Po konzultaci a osobní prohlídce vytvoříme detailně rozepsaný rozpočet, který vám zašleme ke schválení. Cena se vždy odvíjí od požadavků klienta, stavebních materiálů a celkového rozsahu prací. Po domluvě na všech podrobnostech a termínech rekonstrukce podepíšeme Smlouvu o dílo a pustíme se do práce. Rekonstrukce bytů provádíme již od roku 2001 a za tu dobu máme stálý a lety prověřený tým spolehlivých zedníků, obkladačů, sádrokartonářů, tesařů, truhlářů, klempířů, podlahářů, elektrikářů, instalatérů i topenářů. Ať je tedy rekonstrukce bytu jakkoli náročná, jsme připraveni na vše.

Cena kompletní rekonstrukce bytu 2+1 nebo 3+kk začíná obvykle na částce 600 tis. Kč, přičemž horní hranice může být libovlná. Vše závisí např. na nerovnostech stěn a podlah, volbě materiálů a zařízení. Např. obklad v koupelně může zákazník zvolit v kategori 400 Kč / m2, ale také 2.000 Kč / m2. To vše má pochopitelně vliv na celkovou cenu rekonstrukce nebo přestavby. Od toho slouží příprava detailního rozpočtu, kde znáte celkovou cenu předem.

 

4. Proč využít architekta na rekonstrukci bytu 2+1

I když si vytvoříte a přesně popíšete představu vašeho nového bytu, architekt svým zkušeným okem může přijít s takovým řešením prostoru, které vás ani nenapadlo. Architekt se vám vyplatí, pokud se rozhodnete pro opravdu komplexní rekonstrukci, jak se říká „od základu“, která vám bude sloužit mnoho let bez dalšího nutného zásahu. Může vám pomoci objevit způsoby, jak byt opticky zvětšit, jak vytvořit více úložného prostoru, jak vyřešit špatnou akustiku podlah, nebo jak naplánovat rozvody elektřiny, vody, topení nebo plynu, čímž vám ušetří značné starosti.

Příklad architektonického návrhu interiéru panelového bytu:

Ukázka předělání bytu 2+1 na 3kk | 3P Bydlení s.r.o.

 

Proč se pustit do rekonstrukce bytu 2+1 s námi

Rádi vám nabídneme všechny naše zkušenosti s rekonstrukcemi bytů, abychom vám pomohli vytvořit domov podle vašich představ. Napište nám a využijte bezplatnou konzultaci a obhlídku bytu. Podle vašich představ navrhneme design interiéru s detailním seznamem materiálů, které s vámi prodiskutujeme.

Připravíme rozkresy pro truhláře, výkresy, projektovou a další nezbytnou dokumentaci pro stavební povolení. Vyřídíme za vás potřebná povolení a razítka na úřadech i družstvech. Během rekonstrukce budeme rádi za váš stavební dozor a probereme s vámi vše, co se rekonstrukce aktuálně týká. Dopřejte si profesionální péči a ušetřete si starosti s rekonstrukcí bytu. Práci nechte na nás, vy si jen užívejte nový domov.

Rekonstrukce bytů a domů | 3P Bydlení s.r.o.

 

Rekonstrukce bytu 2+1 v paneláku – inspirace

Inspirujte se příkladem rekonstrukce bytu 2+1 v paneláku v Teplicích, kde jsme rekonstruovali bytové jádro, koupelnu a ostatní místnosti tak, aby vznikl nový byt o dispozicích 3+kk. Byt je svým uzpůsobením určen primárně pro 2-3 člennou domácnost s využitím malé místnosti jako pracovny, nebo dětského pokoje. Cena rekonstrukce bytu byla 893 tis. Kč. Podívejte se na průběh rekonstrukce a fotografie před a po.


Zpět na výpis

Mohlo by vás také zajímat