Trendy designu pro rok 2023

 

Trendy interiérový design pro rok 2023 se zaměřuje na přírodní prvky a ekologickou udržitelnost. Přírodní materiály jako dřevo, kámen a bambus jsou často využívány jako hlavní prvky v interiéru. Tyto materiály přidávají pocit tepla a příjemnosti, a současně pomáhají vytvořit pocit propojení s přírodou.

V roce 2023 se také očekává větší zájem o ekologické a udržitelné materiály, jako jsou například ekologické textilie a udržitelně vypěstované rostliny. Tento trend také podporuje zájem o zdravější a ekologičtější způsoby života. My v 3P Bydlení se snažíme jít touto cestou i v rámci naší realitní kanceláře, kdy pro naše klienty připravujeme často také home staging nemovitostí v rámci přípravy k prodeji.

Jedním z dalších trendů pro rok 2023 je maximalizace prostoru. Lidé budou hledat způsoby, jak využít každý kout svého bytu nebo domu. To zahrnuje využití vertikálního prostoru, jako jsou police nebo knihovny, a také využití multifunkčních prvků, jako jsou rozkládací pohovky nebo skládací stoly.

Dalším trendem pro rok 2023 je minimalismus. Lidé se začínají vyhýbat přeplněným interiérům a raději volí jednoduchý a čistý design. Tento trend se projevuje v jednoduchých linii, jednoduchých tvarů a jednoduchých barevných schématech.

Očekává se, že bude pokračovat trend personalizace interiérů. Lidé budou chtít, aby jejich interiér odrážel jejich osobnost, zájmy a životní styl. Tuto tendenci lze dosáhnout například personalizací nábytku, volbou specifických dekorativních prvků nebo volbou specifických barev a vzorů.

Plánujete rekonstrukci bytu? 3P Bydlení je ten pravý partner pro vaši stavbu.


Zpět na výpis

Mohlo by vás také zajímat